Paul van Bunderen Spelregels

Om irritaties en misverstanden te voorkomen lijkt het verstandig met de volgende punten rekening te houden :

 

1.U bent in het bezit van een verwijzing van de huisarts en u meldt zich aan via de mail (paul.van.bunderen@planet.nl) waarbij u de vragenlijst meestuurt. Daarbij geeft u aan welke tijdstippen voor u mogelijk zijn om een afspraak te maken of

 

2.U meldt zich telefonisch aan (020-4539785) tussen 12.15 en 12.45 uur (woensdag t/m vrijdag). Als dat echt niet lukt dan probeert u het tussen 17.50 en 18.00 uur (woensdag t/m vrijdag). Als u in het spreekuur geen gehoor krijgt betekent het, dat Paul met iemand anders in gesprek is. Probeer het dan na een paar minuten opnieuw.

 

3.Als u een afspraak heeft komt u bij voorkeur gewoon op tijd. Komt u te laat dan gaat het van uw eigen tijd af. Kom echter ook niet veel te vroeg. Ook Paul heeft tijd nodig om om te schakelen. Dus wandel even door de gezellige buurt of blijf even in uw auto zitten. Bovendien loopt een therapiezitting wel eens uit en dan krijgt u door de meeste mensen ongewenst “kruisverkeer”.

 

4.Als u een afspraak wilt afzeggen dan doet u dat of per e-mail of in het telefonisch spreekuur. U kunt het ook op het antwoordapparaat inspreken, maar u wordt niet teruggebeld. U dient dus zelf in het spreekuur te bellen voor het maken van een nieuwe afspraak. Dat klinkt misschien onvriendelijk, maar gebleken is dat terugbellen door Paul een tijdrovende klus is. (Mensen zijn niet thuis, in gesprek etc. etc.) Paul heeft van alles genoeg , behalve van tijd.

 

5.Als u 2 weken na het afzeggen van een afspraak nog niets van u heeft laten horen, dan neemt Paul aan, dat u geen prijs meer stelt op verdere gesprekken en wenst hij u het allerbeste.

 

6.Als u een afspraak afzegt binnen 24 uur van het tijdstip van die afspraak, of als u zonder bericht helemaal niet verschijnt, dan heet dat NO SHOW. Dit vergoedt uw verzekeraar niet. Paul rekent daarom voor een NO SHOW een bedrag van €100,00. De reden van een NO SHOW is daarbij in het geheel niet relevant.

 

7.Telefonische consulten zijn (zeer beperkt) mogelijk. U vraagt dat aan in het telefonisch spreekuur of per e-mail.

 

8.Het is niet de bedoeling, dat u ’s avonds of in het weekend belt. De telefoon wordt ook regelmatig voor privé doeleinden gebruikt, dus liever niet doen.

 

9.Er zal regelmatig sprake zijn van het krijgen van huiswerk. Als u dat afspreekt is het de bedoeling, dat u het uitvoert. Dit stelselmatig niet uitvoeren betekent, dat de behandeling  weinig zin heeft.

 

10.Verder mag u in de zittingen alles zeggen. U mag echter niet slaan, schoppen, bijten, spugen, met dingen gooien etc. Daar wordt Paul namelijk erg verdrietig van.